What Every Entrepreneur Should Know About This Minor Detail Regarding Their Productivity

Living ArtLooks
23 October 2015 / By / 14 Comments

Ana Morodan 3m

 

 

Dragii mei, astazi va crut de tot ce inseamna nebunia organizarii unui showroom daaaaaaar nu inainte de a va intreba daca ati trait vreodata momentul in care vi se strica aparatul de cafea, nu stiti ce sa-i faceti si v-ati dori sa existe un soi de doctor pentru aparatele de cafea care face repede o vizita la domiciliu si-l trateaza pe prietenul vostru…well…facator de cafea. Ati trait, asa e?

 

 

Dupa cum stiti deja, Saeco este my friend cand vine vorba de cafea. Si in momentul in care am fost sa caut aparatul perfect pentru acasa, mi-am dat seama ca as trai o drama (you know, countesses like dramas) daca s-ar intampla ceva cu aparatul si n-as sti ce sa-i fac. Si atunci am realizat ca „I needed a miraculous doctor” pentru aceste minunatii.

 

Well, let me tell you ca acest tip de doctor la care visam cu totii exista iar serviciul se numeste Premium Service. Saeco Premium Service. Doar numele imi face inima sa-mi tresalte. Premium Service…I can hear the violins playing #idioticsmile.

 

 

Ana Morodanm

Ana Morodan 6m

Ana Morodan 5

Ana Morodan 1m

Ana Morodan 4m

 

 

In primul rand, Premium Service inseamna instalare gratuita la domiciliu sau birou, ceea ce e un mare plus in cazul unei domnisoare such as subsemnata, care se pierde in orice are butoane si se leaga la priza si nu e laptop, foehn sau smartphone. Reprezentantul Saeco desemnat sa instaleze minunatul Xelsis at Cristea and Morodan Chateau a fost un domn desavarsit si extrem de rabdator, care mi-a si aratat cum se foloseste minunatia. Da, mi-a aratat de mai multe ori, so what? Am invatat sa-l folosesc, fac cea mai buna cafea, asta e important.

 

Mai apoi 1 an extra garantie #hurray si verificare tehnica anuala tot la domiciliu. Exact, ca revizia la masina, doar ca nu trebuie sa ducem noi masina la service, vine mecanicul acasa. Splendid, I tell you.

 

 

Ana Morodan 7m

 

 

But, but, buuuuut, beneficiul meu preferat cand vine vorba de Premiul Service este door to door service. Even better, reprezentantul Saeco va aduce acasa un alt aparat de cafea pe care sa-l folositi cat timp al vostru este la service. Ati inteles perfect! Nu ramaneti fara aparatul de cafea in cazul in care cel pe care-l aveti are vreo defectiune. Si pentru ca nu e intotdeauna comod sa renunti la un aparat cu care te-ai obisnuit si cu siguranta daca nu ati trait sigur ati auzit pe la prieteni de diverse service-uri care tin aparatele 30 de zile #omg, aflati ca Saeco va aduce aparatul  inapoi in termen de 5 zile lucratoare.

 

 

Ana Morodan 2mM.Marquise kimono – Zara dress – YSL bag from Sole Shop – Miu Miu heels – Le Midi necklace – Prada sunglasses

Photos by Alexandru Rosieanu in Barcelona 

 

 

 

Trebuie sa stiti ca Premium Service este on chiar acum, asa ca daca planuiti sa cumparati unul din modelele Incanto Executive, GranBaristo sau Xelsis, beneficiati de Premium Service in Bucuresti. Tot ce trebuie sa faceti este sa inscrieti aparatul de cafea pe http://www.philips.ro/. Rest assured, daca ati cumparat aparatul incepand cu 1 iunie 2015, inca il puteti inscrie in program. How cool is that? #winkwink

 

Puteti beneficia de acest serviciu minunat pana la 31 decembrie, fix inainte de miezul noptii. Very Cinderella, no?

 

 

leopard-semnatura

 

 

 

 

 

 

 

Click, Click, Click for More Adventures

glo_menthol_ban_advertorial_1
(P) Contesele antreprenoare se răcoresc cu Mentol
21 May 2020
Ana Morodan
Ce-si genereaza omul cu organismul lui, COLAGEN bun se numeste
20 March 2020
Ce faci cu bagajele atunci cand nu ai chef sa le cari tu
4 December 2019

14 Comments

 1. Edna says:

  this is the most amazing kimono I’ve seen

 2. la bella contessa says:

  Barcelona does wonders on you 😉

 3. Mara z says:

  Eu am facut o criza de nervi cand mi s-a stricat aparatul de cafea :)))) inteleg perfect, bravo pentru idee. mi-ar fi placut sa ca am un “doctor” sa vina repede sa-l faca bine 😉

 4. Gratiela Baciu says:

  I love Saeco, Premium Service is really awesome 😉 very aristocratic, indeed

 5. cristina z. says:

  uite un serviciu foarte cool, care pentru mine- cumparator- ar face diferenta intre produsul X si Y. bravo

 6. Livia says:

  intai ma faci sa-mi doresc kimonouri multe, acum si guler din blana 🙂

 7. mioara radu says:

  splendida combinatia, sandalele sunt perfecte

 8. Nadia says:

  Amazing Barcelona <3 <3 <3 <3 <3

 9. Adela says:

  Imi place foarte mult ca ai adus o nota fresh prin intermediul acelei blanite…superb! 🙂

 10. Iulia Oancea says:

  Imi plac surprizele in romana mult 🙂 abia astept urmatorul text

 11. mirela says:

  cool service, Cinderella indeed 😉

 12. Adina says:

  Eu am patit asta de multe ori cu diverse ectrocasnice, ar fi fost dragut sa primesc un aparat la schimb

 13. helene says:

  amazing kimono, I love this kind of print

 14. Luciana says:

  Doamne, Ana, kimonoul de pe tine este incredbil! Ma duc direct la un atelier de Croitorie sa-mi fac si eu unul! Love you!

Leave a Reply

let`s party on social media
download the Morodan App