Instead of the Yearly Follow-Up

Living Art
MY-PERSONAL-HEROES-OF-2017
3 January 2018 / By / 7 Comments

Stiu ca in aceasta perioada toata lumea posteaza un follow-up cu lucrurile misto care li s-au intamplat anul trecut. Pentru ca si eu am facut asta timp de vreo 7 ani chiar, si pentru ca desi anul care a trecut a fost unul foarte bun pentru mine, m-am gandit sa fac mai bine o lista cu cei care, fara sa vrea, mi-au oferit cele mai pretioase lectii in acest an.

Therefore, they are:

 

MY PERSONAL HEROES of 2017

 

Corina Băcanu – pentru ca datorita ei s-a schimbat o lege in Parlament si pentru ca, tot datorita ei, multi au devenit mai constienti despre ceea ce se intampla in jurul lor.

 

Cristina Stanciulescu – pentru ca in nebunia vietii, ea gaseste mereu motive sa fie mai ingaduitoare, mai buna, mai nobila si mai focusata pe echilibrul interior.

 

Cristina Zegheru – pentru ca prin exemplul personal m-a invatat cum sa nu renunt cand mi-e greu, cand mi-e tare greu.

 

Claudiu Enescu– nu doar ca a fost in TOP 100 COOL young people, dar este un tanar cu valori si alonja fara sa-si impuna vreun coolness factor.

 

Andra Andreescu& Beatrice Andreescu – pentru ca desi stiu foarte bine ‘What’s IN Now’, au ales sa mearga pe drumul lor fara presiunea unei industrii.

 

Noemi Meilman – pentru ca dincolo de vesnicele mele prelegeri ca ‘nu e business asta, Noemi!’, ea tot munceste ca nebuna sa sustina oamenii ale caror branduri au nevoie de awareness.

 

Catalin Opritescu– pentru ca a depasit o incercare foarte mare si a iesit din ea, nu ingenunchiat, ci mai pozitiv, mai demn si mai aproape de el.

 

Ovidiu Buta – care fara sa vrea, mi-a dat cea mai pretioasa lectie de anul asta: You go your own way and do not look at the noise.

 

Marta Usurelu – pentru ca m-a invatat cum sa faci lucruri mari fara sa ai nevoie de aplauze.

 

Diana Cosmin– pentru ca este EA si pentru ca nu stiu cum face, dar textele ei imi ating mereu sufletul.

 

Eu – pentru ca am avut un 2017 minunat – dar si greu – si pentru ca am iesit din el mai inteleapta si, poate pentru prima data in viata mea, cu o viziune mai clara despre ce inseamna binele Meu!

 

Click, Click, Click for More Adventures

glo_menthol_ban_advertorial_1
(P) Contesele antreprenoare se răcoresc cu Mentol
21 May 2020
Ana Morodan
Ce-si genereaza omul cu organismul lui, COLAGEN bun se numeste
20 March 2020
Ce faci cu bagajele atunci cand nu ai chef sa le cari tu
4 December 2019

7 Comments

 1. Cozetta Draghici says:

  E minunat sa primesti lectii frumoase. E si mai minunat sa le intelegi si sa inveti din ele. Ai oameni speciali alaturi si asta se vede in tot ce faci.
  Sa ai un an plin de seninatate, forta si bucurii marunte!

 2. Iuliana M says:

  <3

 3. Cristi M says:

  Si TU esti eroina noastra draga!

 4. Flavia F says:

  Cu asa repere si oameni speciali alaturi nu ai cum sa nu fi implinita. Bravo, Ana!
  Happy New Year! <3

 5. Petronela Popa says:

  Pe doamna Stanciulescu o urmarim si noi cu mare drag. Scrie frumos si se vede ca e o femeie cu frica de Dumnezeu. Si de Diana Cosmin imi place mult, dar si de doamna Usurelu. Bravo Ana! Sa fii fericita si pozitiva in 2018! Te pup.

 6. Gabriela L. says:

  Ce frumos!!!

 7. George says:

  Foarte dragut si elegant

Leave a Reply

let`s party on social media
download the Morodan App