My Summer Beauty Minions

Beauty CultureMorodan TV
10 June 2015 / By / 61 Comments

 

Summer is here so my `oh, I`m just going to wear jeans` days are gone. You know, those days when your legs are unshaved yach

Veet decided to pamper me with their new products and the Easy Wax system and I must admit, they hit me right on spot because lately I started to become this home made self beautifier.

Here`s Me. Very proud that I`m using Easy Wax all by myself.
Duh Morodan, got the name? Easy Wax. It`s super easy.

 

 

 

And now, because you`ve bared with me during this video where I mumbled non stop, I have

 

A Surprise Giveaway for you

 

3 of you can WIN a Veet Easy Wax gadget

 

All you have to do is tell me in a comment which are your top 3 beauty rituals at home and how important waxing is for you.
You have one week.

 

I don`t know about you but I adore being a woman – except that time of the month – and when brands develop easy ways of helping me be a seductive one, life starts to become much more exciting. And I feel like I can conquer the world. Just like in a Sophie Kinsella novel.

 

UPDATE:

 

And the winners are:

 

Nr. 5 – Stefania

Nr. 10 – Sayuri

nr. 41 – Camelia Elena

 

Congratssss

 

 

le-love-83x58px

 

 

 

 

Click, Click, Click for More Adventures

Ana Morodan
Ce-si genereaza omul cu organismul lui, COLAGEN bun se numeste
20 March 2020
ANA-MORODAN-BIOSIL
In 2019, Colagenul e Mai Important Decat Crema de Fata
7 November 2019
Processed with VSCO with v6 preset
Fauritori de Bucurie
16 March 2019

61 Comments

  1. Lux says:

    Hmm, beauty rituals, n-am asa multe, dar fac rost de 3:

    1. Masca de malai pentru fata
    2. Felii de rosii pe fata daca am cosuri, pt ca le usuca rapid si frumos
    3. Crema hidratanta at all times (mai ales dupa epilare)

    Ta daaaaaaaam, si da, epilarea e super importanta, mai ales dupa trecerea iernii. Oricat incerc sa ignor complet situatia iarna si sa ma bucur de pantaloni, daca vine primavara si eu nu zburd in rochite si fustite am o stare de spirit ingrozitoare. Asa ca e un rau necesar, iar daca Veet ma poate ajuta, yes yes yes, please do!

  2. Andreea says:

    Buna Ana!
    Pentru mine cele mai importante 3 ritualuri de beauty sunt:
    1. Tratamentele faciale homemade – folosesc doar ingrediente naturale
    2. Body scrub-ul cu cafea – este pur si simplu un rasfat pentru piele
    3. Morning beauty ritual for face – nu as putea niciodata sa ies din casa fara sa imi curat tenul dimineata cu apa micelara si fara sa aplic o crema hidratanta cu SPF minim 20.
    Cat despre epilatul acasa…true horror story. Folosesc de cate ori am o urgenta, benzile depilatoare iar in restul cazurilor apelez la cosmeticiana. Daca nu as face asta as umple casa de ceara si probabil cel mai mult ar avea de suferit pisica. 😀

  3. Steluta Oprea says:

    1. Demachierea zilnica.
    2. Scrub cu zat de cafea de 2 ori pe saptamana
    3. Iar, pentru ca am un ten cu predispozitie acneica, in perioada aceasta folosesc Isotrexin gel in fiecare seara, la recomandarea medicului dermatolog.

    Pentru epilatul acasa folosesc aproape saptamanal aparat de epilat cu smulgere. In viitorul apropiat intentionez sa achizitionez unul cu lumina intens pulsata, sper sa aiba rezultatele dorite.

  4. Daniela says:

    1. Ulei de cocos, cacao si de masline amaestecate, pentru hidtratarea parului si a pielii, mai ales a coatelor si a genunchilor
    2. Gomaj cu cafea la dus
    3. Cateodata imi fac cate o masca cu avocado pentru par (o data la 2 saptamani)

    Imi e frica sa ma epilez acasa deoarece deobicei am folosit ceara aplicata cu spatula, si pe langa ca nu ma faceam uniform, faceam un dezastru prin casa, mi-ar placea sa incerc si modalitatea descrisa de tine, abia astept.

  5. Stefania says:

    Buna Ana,

    De cand ma stiu sunt un mic beautifier home made 🙂 imi plac lucrurile simple, care miros frumos si in care am incredere total, de aceea, cand vine vorba de ritualuri de frumusete, intotdeauna sunt adepta regulii KEEP IT SIMPLE! adica: nu folosesc produsele din comert decat cand ma asigur ca ele sunt foarte curate ca si ingrediente 🙂 iar cand am de folosit o masca de par sau un demachiat intotdeauna mi le fac singura 🙂

    ritualul numarul 1 – este legat de par si de produsele folosite: ele trebuie sa fie cat mai eco, bio, organice 🙂 nu am vazut pana acum masca mai buna care sa bata traditionalul galbenus de ou cu ulei de ricin si vitamintele A,E si panthenolul – fac minuni impreuna 🙂

    ritualul 2 – masca de argila cu castravete si lamaie pentru fata, cu rol astrigent, care imi curata si purifica tenul 🙂 si mierea care mi-l hraneste in profunzime.

    ritualul 3 – inainte de culcare am grija sa imi hranesc tenul, gatul si decolteul cu un superulei 🙂 facut dupa o reteta proprie, adica, vreo 5,6 uleiuri cu proprietati recunoscute antiaging (cocos, macese, argan, catina, canepa, migdale dulci si luminita noptii si lista poate continua…) care nu numai ca ma tine departe de riduri 🙂 🙂 🙂 dar imi si rasfata pielea in fiecare zi.

    De ce este important epitalul cu ceara pentru mine? Pentru ca de cand ma stiu nu mi-a placut niciodata sa am par in alte zone decat cea a capului 🙂 🙂 Mi se pare total nefolositor, neigenic si inestetic 🙂 Si cum vara este abia la inceput imi place ca pielea mea sa fie parless si cat mai fina 🙂

    Asa ca smile and beautifie’n’go!

    Te pup,

    Stefania

  6. Dana Gate says:

    1. demachierea seara si dimineata inainte de aplicarea machiajului
    2.machiajul… m-am obisnuit sa nu plec demachiata din casa, chiar daca ma duc la magazin (macar mascara)
    3.crema de corp in fiecare seara

    In ceea ce priveste epilatul… trebuie sa recunosc ca il fac la 3 saptamani la salon, iar in aceasta perioada.. daca apar fire nedorite folosesc epilatorul, desi ma ingrozeste de fiecare data… strang din dinti…si rezolv punctual.

  7. Catalina says:

    1. Demachiatul seara + scrub+crema hidratanta
    2. Baie cu saruri
    3. Gel de dus care hidrateaza pielea

    Incerc sa fiu mereu epilata, dar asta poate fi un chin uneori…De la lama care rezolva problema pentru 24 de ore, la ceara care poate fi greu de manevrat, cu siguranta sunt incantata de noul produs Veet.

  8. Alice Barac says:

    hmmm, numai 3?
    1. Demachierea e un întreg ritual pentru mine. Curăț fața până sunt sigură ca e curațică tare iar apoi aplic crema pe pielea umedă( am învățat de la Taylor Swift)
    2. exfolierea cu un amestec de zaț de cafea și ulei de migdale la duș.
    3. ingrijirea părului meu creț și rebel cu ulei de cocos pe care îl incălzesc cu feonul pe păr pentru o absorbție mai rapidă.
    Epilarea e vitală deși nu mi.e dragă. trec cu epilatorul apoi la câteva zile revin cu benzi. Help!

  9. Andreea says:

    Ritualurile sunt în funcție de starea de spirit, uneori compensez lipsa de atitudine proactivă și fac excese de zaț de cafea (in & out), creme hidratante și seruri magice pentru zona ochilor.

    Însă, Cel mai Important Ritual de înfrumusețate căruia mă supun zilnic, este joaca: Baba Oarba și De-a V-ați Ascunsela cu fiul meu sunt cele mai fericte terapii anti-ageing 🙂

    Cât despre waxing, este simplu: must do, need to 🙂

  10. Sayuri says:

    Hey,

    Pe principiul beauty inside-out Sfantul ritual de frumusete este urmatorul –>
    1. Mental-emotional – Dimineata, ma trezesc si zambesc laaarg (nu chiar de fiecare data imi iese, dar chiar ma starduiesc), multumesc vietii si universului pentru toate bucuriile pe care le-am pimit si pe care le voi primi si ma gandesc repede la oameni si chestii pe care le iubeeeeeeesc!
    2. Body-face-hair – masca cu miere si malai/ argila, scrub cu cafea/malai, demachiere (demachiant cat mai natural, fara tampenii), crema intensiv hidratanta, sampon (fara SLS si parabeni), masca naturista (incerc toate combinatiile) + imi zambesc (mai ales cand nu prea-mi vine)
    3. Health – pilates, jogging, yoga + multaaa apa, legume, fructe si ciocolata buna

    La capitolul epilat alternez ceara cu aparatul de epilat cu smulgere in functie de mood.
    In incercarea de a nu deveni freak control cu firicele de par razlete care pot starni crize,drame & lesinuri cred ca Veet Easy Wax e musai de incercat! 🙂

  11. Alina N says:

    Imi place sa ma exfoliez, pe corp si pe fata, cu zahar: niciun produs din comert nu are granulozitatea necesara, cat sa simt ca intr-adevar indeparteaza celulele moarte.
    Ma pensez singura, nu am avut niciodata incredere in doamnele de la saloane, mai ales ca le vreau naturale si dese ca de la Mama Natura.
    Folosesc ulei de cocos pentru par, aplicat inainte de spalarea pe cap cu minim jumatate de ora, e mai bun decat orice balsam sau masca din comert. Ii da o stralucire aparte parului negru.
    Merg la salon numai pentru tuns, prefer sa ma ocup eu de orice altceva acasa.

    Cat despre epilatul cu ceara, nu am facut asta niciodata, mi-e frica de durere, insa vazandu-te pe tine Veet Easy Wax mi-a lasat impresia ca o pot face si eu si ca pot fi “barbata” cu durerea ;).

  12. Malina Ioneci says:

    In primul rand masca cu ulei de masline pentru par. Am parul foarte ondulat si niciun produs profesional nu mi-a lasat vreodata buclele cum mi le lasa uleul de masline.

    Apoi masca cu ou si miere pentru fata si bineinteles gomaj cu malai pentru tot corpul. E miracol curat 😉

  13. Cristina P. says:

    din pacate nu am trei ritualuri ci unul singur care dureaza de ani de zile si care functioneaza perfect: scrub cu zatz de cafea pentru celulita 🙂

  14. Pal Silvia says:

    I’m recently in love with home spa 🙂 some great massage oils and apply them every week. I also take care of my hair with professional masks and of course the waxing is involved 😉

  15. Edna says:

    This is an easy one: long buble baths, massage oils, vitamin C serum for my face and red wine for my spirit 😉

  16. Diana says:

    Imi fac singurica acasa diferite masti pentru fata: cu miere sau avocado sau ulei de cocos. O minunatie 🙂 si exfoliantul la fel, folosind zahar si ulei de cocos. Mai folosesc ulei de cocos si ca masca pentru par. E hidratant si parul meu arata mai sanatos dupa spalare.

    Epilarea e importanta pentru mine, mai ales vara. Dar e o problema in plus. Incerc sa ajung la salon….daca nu ajung, folosesc Veet singurica. Dar cum nu sunt prea indemanatica, de multe ori raman cu ceara pe maini 🙁

  17. Maria says:

    top 3 beauty rituals >
    1. demachierea seara și dimineața (înainte să aplic machiajul) cu o apă micelară care este blândă cu tenul meu
    2.hidratarea tenului seara,înainte de culcare,alături de un mic masaj facial
    3.o baie lungă,călduță,cu levănțică

    și bonus un sărut din partea Dragului meu,asta mă face mult mai frumoasă

    Epilarea cu ceară este un ritual dificil,încerc să ajung la salon,dar tot așteptatul și zilele premergătoare în care trebuie să port pantaloni sunt cumplite.Acasă pot rezolva pe fugă treburile astea,dar mirosul și dezordinea de după îmi dau bătăi de cap.Easy wax de la Veet pare a fi soluția pentru micile noastre probleme feminine.

  18. Marina D. says:

    Cred ca singurele ritualuri de beauty care se intampla in casa mea sunt machierea si demachierea si hidratarea. Toate celelalte le las pe mana specialistilor 🙂 am doua maini stangi si nu cred ca as reusi sa ma epilez singura, but who knows?! 😉

  19. Cristina Dinu says:

    Prietenele mele spun ca sunt o maestra cand vine vorba de beauty, mai ales ca am inceput sa fac si deodorant acasa 🙂 uleiul de cocos nu lipseste din ritualurile mele, la fel cafeaua si zaharul brun

  20. Koko says:

    I’m a huge fan of Veet, but I never thought of becoming a little waxing expert 🙂 can’t wait to try it

  21. Ana Maria P. says:

    Beauty rituals on the run:
    1. Peel off every week
    2. Hydrating the skin/hair/body.
    3. Revitalizing masks.
    Waxing? Summer? Perfect. Waxing is important, not only in summer. I like waxing because is easier, for me. My skin is smooth and beautiful. It is the right thing for me and my skin.

  22. Cu greu pot sa fac un top 3 al ritualurilor dar sa zicem ca daca ar fi sa le aleg pe cele indispensabile ar fi:
    1. Ingrijirea parului si spray termoprtector, balsam, masca henna (care btw ingroasa firul de par si se simte de 2 ori mai puternic ^_^), ulei de argan etc. Dar macar una din astea e un must pt mine 🙂
    2. scrubul in dus cu cafea sau turtite de cafea homemade <3 (bye bye piele moarta si celulita)
    3. epilatul… vara, iarna, nu renunt la el.
    Ceara o folosesc constant pe fata, dar cand am timp si in rest.

  23. ELA says:

    Sunt o tipicara in ceea ce priveste ritualurile de beauty.Sunt mai mult de 3 lucruri pe care le fac OBLIGATORIU:
    1-demachiere dimineata si seara si aplicare crema
    2-ingrijirea picioarelor,indiferent de sezon
    3-epilarea,la fel,indiferent de sezon
    Nu pot sa zic ca ma “topesc” dupa epilarea cu ceara,dar ma topesc dupa pielea fina pe care mi-o ofera pentru un timp destul de indelungat.
    Kisses

  24. Apostol Georgiana says:

    Hello Ana! My beauty rituals..hmm sa vedem.
    1)In fiecare dimineata aplic demachiant si o crema hidratanta.
    2)Seara,dupa demachere folosesc doar ulei de cocos,e fenomenal.
    3) O data pe saptamana imi exfoliez corpul cu zahar brun.
    Ceara este un lucru indispensabil deoarece ma ajuta sa am o piele fina,vreme indelungata. Pupici

  25. Ioana says:

    Beauty rituals:

    1. Curatare dimineata si seara cu apa micelara
    2. Hidratare fata si corp
    3. Ocazional masti cu argila si peelinguri

    Epilarea este evident un must si o realizez in toate modurile posibile: la salon si acasa cu ceara, epilator, creme. Caut mereu cele mai practice metode pentru ca sunt pe fuga.

  26. Marina D. says:

    Malai, miere, ou sunt cateva dintre ingredientele pe care le folosesc acasa, in ritualurile mele de frumusete. Ceara o las pe mana specialistilor, dar recunosc ca uneori mi-ar prinde tare bine un Veet Easy Wax, mai ales in perioadele foarte aglomerate de la birou

  27. Marina D. says:

    Mastile cu miere si ou sunt preferatele mele, le folosesc atat pentru ten cat si pentru par, in diverse combinatii. In ce priveste epilatul, nu ratez nicio programare 🙂

  28. Oana Cruceru says:

    Cel mai mult ma ocup de tenul meu- unul gras, usor acneic. Plicurile cu argila de la Ana Aslan pe care le prepar cu zeama de lamaie sau de gref m-au ajutat foarte mult. My guilty pleasure e castravetele aplicat pe ochi. Nu cred ca face mare lucru, dar mi se pare simpatic sa stau relaxata cu doua felii de castravete pe fata 🙂

  29. madalina gabriela says:

    Epilarea e foarte importanta iar la mine ritualul de beauty se intampla atat inainte, cat si dupa epilare. Inainte scurb cu cafea – sunt mare consumatoare :)- iar dupa hidratare intensa cu ulei de cocos pe care il ador

  30. Alexandra G. says:

    Bună Ana! My Top 3 Beauty Rituals:
    1. Folosirea zilnică a cremelor de față, respectiv corp, made by me :), recomand cartea Mariei Treben pentru tot felul de astfel de “preparate”;
    2. Folosirea săptămânală a tratamentului de îngrijire a părului, alcătuit din ulei din sâmburi de struguri, ulei de migdale dulci, ulei de ricin, ulei de rozmarin/mentă și vitamina A uleioasă, toate acestea se amestecă și se aplică la rădăcină masând ușor scalpul, apoi pe lungimea și vârfurile părului. Se lasă să acționeze 20-30 min., dar este ideal dacă ne permitem să stăm întreaga noapte cu acest tratament în par, folosind un prosop :);
    3. Tratarea celulitei prin masarea zonelor cu “probleme” cu un amestec de ulei de piper și cafea macinată.

    În ceea ce privește epilarea, aceasta o realizez în cadrul saloanelor de specialitate…însă cu Veet Easy Wax ar fi mult mai comod să efectuez această operațiune acasă, alaturi de toate celălalte beauty rituals :).

    Mulțumesc,
    Alexandra G.

  31. Mioara Pop says:

    1. Ulei de masline pentru par
    2. Miere pentru fata
    3. Malai pentru corp

    Epilarea e…un rau necesar :))) in orice anotimp

  32. Veronica V says:

    My mom is an expert in home beauty pampering. Her best recipe is the one for my skin: honey, egg, and a bit of avocado. It sounds bleah, but does wonders 😉

  33. Bianca Rogoveanu says:

    1. Masca din argila verde si zeama de lamaie;
    2. Ulei de argan aplicat pe par dupa fiecare spalare;
    3. Masaj anticelulitic cu noul meu gadget, ventuza Cellu Blu

    Apelez rar la epilatul cu ceara, din cauza drumului pe care trebuie sa il fac la salon, sunt mai prietena cu epilatorul meu !

  34. Adina Roz says:

    1. Exfolierea pielii cu produse cosmetice de profil, dar si gomaj cu zat de cafea
    2. Masti cu ulei de argan, masline si galbenus de ou pentru sanatatea si frumusetea podoabei capilare
    3.Hidratare pentru tot corpul, la toate acestea adaugandu se o alimentatie diversificata si o atitudine pozitiva! In ceea ce priveste epilarea cu ceara, am avut o experienta neplacuta intr un salon de profil, motiv pentru care am renuntat la aceasta metoda, preferand epilatorul.

  35. Cristina Sece says:

    Hey, Ana! În ceea ce privește ritualurile de frumusețe pe care le urmez acasă pot spune că de ani de zile folosesc pentru față masca de argilă cu gălbenuș de ou (la început foloseam argila cu apă pentru că avem ten acneeic ), pentru corp mizez pe zațul de cafea (combaterea celulitei) iar pentru păr îmi fac o mască din gălbenuș ou+ulei de măsline . Mi-ar plăcea să am timp să-mi fac mai multe produse în casă pentru beauty dar din păcate timpul este limitat și mă descurc cum pot . Pentru epilare merg la salon ( cu ceară) întrucât aș face dezastru în casă dacă m-aș apuca să mă epilez eu, așa că aș fi încântată de Veet care promite mult.

  36. Cele mai importante ritualuri pentru mine sunt :

    1.Demachierea
    2.Exfolierea pielii cu o masca speciala
    3.Hidratarea corpului cu lotiune sau crema bogata in vitamine

    Epilarea este foarte importanta pentru mine, ma epilez cu toate titpurile posibile. As vrea sa incerc si eu Easy Wax pare atat de simplu!

  37. Stefana says:

    Cele 3 ritualuri de frumusete pe care le utilizez sunt: 1)taratele pentru exfolierea fetei; 2)masca de par cu ulei de masline, vitamina A si C; 3)bai cu saruri. Pentru mine epilarea cu ceara este foarte importanta, mai ales ca a venit vara, asa ca ii dedic timp saptamanal.

  38. Mihaela says:

    In topul ritualurilor mele se afla:
    1. Epilarea, care este foarte importanta pentru mine, ca atare o clasez pe primul loc. Imi place sa imi simt tot timpul pielea fina si catifelata. Inainte de epilare imi exfoliez pielea pentru a scoate firele de par crescute pe sub piele, apoi dupa epilare imi masez foarte bine pielea cu un ulei de corp.
    2. Hidratarea corpului, cu o crema intens hidratanta
    3. Parul. Saptamanal aplic o masca facuta in casa pentru hidratare si stralucire. folosesc intotdeauna sampon si balsam tipic parului.

  39. Laura Iovan says:

    Multumim pentru concurs!
    Ritualurile mele ar fi: 1. mastile/scruburile de fata
    2. sa imi rasfat parul cu masti, uleiuri etc
    3. lumanari parfumate aprinse si o baie calda la care sa folosesc scruburi de corp preparate de mine

    Epilarea pentru mine, ca si pentru toate fetele de altfel, este foarte importanta. In special acum, vara, e bine sa ne facem timp si pentru noi – timp in care sa ne rasfatam si sa ne relaxam. Eu am incercat toate metodele: epilat la salon, epilat acasa cu aparatul, cu crema depilatoare, cu benzi, cu lama insa recunosc ca metoda mea preferata este cea cu ceara si incalzitor de ceara. E buna si de durata.

  40. Stancioiu Nicoleta Florentina says:

    1.Masca de fata cu avocado.
    2.Exfolierea pielii cu zat de cafea si ulei de masline
    3.Folosirea cremelor hidratante.

    Epilarea este extrem de importanta pentru ca-mi place sa port rochite si atunci picioarele mele trebuie sa arate impecabil.

  41. Helloooo !! Bonjour!! Bunaaa! Super concurs,eu iti prezint ritualurile mele intr.o forma de poezie,i hope you like it!

    Ritualurile mele sunt obiceiuri deja
    Ca sa nu mai am nicio belea
    Trebuie sa-ti povestesc acum
    Cum le fac la inceput de drum
    Fața mea e luminoasa zi de zi
    Datorita mastilor cu goji
    Demachierea este importanta
    Sa am fața naturala
    Exfolierea pielii este necesara
    Ca si cum te-ai intineri pentru prima oara
    Cremele sunt excelente si ele
    Cu capsuni,lamai, si aloe
    Ingrijirea este solutia perfecta
    Pentru o femeie decenta
    Epilarea nu mai zic
    Imi da batai de cap zilnic
    Incerc tot felul de metode
    Dar dau rateu toate
    Asa ca draga mea
    Ajuta-ma cumva
    Sa incerc veet easy wax
    Nu am rima pentru asta
    Dar m-ai face fericita
    Sa scap de orice durere,oricat de mica
    Eu ti-as multumi inzecit
    Si in plus..mult pupacit!

  42. Georgia M says:

    Ca orice femeie, am si eu ritualurile mele de frumusete: seara, inainte de culcare, imi hidratez bine tenul si aplic o crema speciala pentru zona ochilor; aplic o msca cu argila odata pe saptamana; mai ales pe perioada verii folosesc creme hidratante cu factor de protectie solara 30. Epilatul saptamanl este un ritual obligatoriu pentru mine si, de cele mai multe ori, folosesc epilatorul.

  43. Ella says:

    Mie imi place sa ma gandesc la ritualurile mele home-made ca la “bucătăria secretă” pentru prepararea celei mai bune formule ale mele. Un soi de “ceea ce se întâmplă în spatele prăjiturii perfecte trebuie să rămână în spate, top-secret”. Acum, că am vizionat filmuletul și recomandarea Veet, să dau din casă:
    1. Epilarea cu ceară și cu epilatorul, pentru că părul de pe corp este inestetic și deloc plăcut la atingere. Rezultatul final nu este întotdeauna pe placul meu, dar dacă e musai, se face!
    2. Masca de față cu fructe și legume și argilă, în special cele de vară: arăt ca un mic monstru, dar după procedură se cunoaște efectul camuflarii. Folosesc caise și pepene roșu, castravete, roșii… o salată!
    3. Gomaj cu zaț de cafea și miere pentru corp: o bunătate de tratament care se lasă cu murdarie după. Neplăcut, dar funcționează pe zonele cu probleme!

  44. ungureanu gabriela says:

    1 demachiere zilnica
    2 scrub din malai
    3 masca cu banana

  45. Bojneag Iolanda says:

    oh, my… cum sa incep povestioara mea 🙂 cel mai mult sunt dependenta cu mastile de par:
    – masca de par cu avocado;
    – masca de par cu bere blonda;
    – masca de fata cu miere.
    Epilatul este foarte important pentru identitatea feminina si din punct de vedere igenic. Acesta activitate numita epilat ma ajutat sa imi complectez latura feminina 🙂

  46. Lacra Lacry says:

    Buna. Un adevarat ritual e demachierea de seara, care ma relaxeaza si binedispune, apoi e aplicarea cremei de zi dimineata in fata oglinzii 🙂 si cea din urma aplicarea unei masti cu ulei de masline si galbenus impotriva caderii parului.
    Epilatul este foarte important pentru mine, deoarece ma face sa ma simt mai delicata si mai feminina!

  47. egeto magda-gabriela says:

    demachiat zilnic indiferent daca am machiaj sau nu
    hidratare zilnica cu o crema potrivita pielii
    o data pe luna o masca pentru ten

    epilarea este necesara , o fac cu ceara si uneori cu ap. de epilat

  48. Dinu Florina Madalina says:

    Ritualurile mele consta in:
    – demachierea tenului dimineata si seara;
    – gomaj pentru corp cu ulei de masline si zat de cafea
    – ingrijirea parului cu ulei de argan

    Nu prea sunt incantata cand aud de ceara dar este cea mai eficienta metoda de epilare.

  49. Ficea Adina says:

    1. Demachierea zilnica.
    2. Scrub cu zat de cafea de 2 ori pe saptamana
    3. Iar, pentru ca am un ten cu predispozitie acneica, in perioada aceasta folosesc Isotrexin gel in fiecare seara, la recomandarea medicului dermatolog.

    Pentru epilatul acasa folosesc aparat de ras ,din pacate darr in viitorul apropiat intentionez sa achizitionez unul cu lumina intens pulsata, sper sa aiba rezultatele dorite.

  50. Ramona F says:

    In top 3 ritualuri as enumera: untul de cocos pt pielea foarte foarte uscata. Il tin la frigider si este foarte usor de aplicat deoarece in contact cu temperatura palmelor se lichefiaza; pe fata folosesc crema Apidermin cu laptisor de matca, in care mai adaug o fiola de vitamina B, de la farmacie; tot cu unt de cocos imi fac masca de par, il aplic pe par, il strang intr-un coc pun o esarfa si dorm cu el asa peste noapte. Dimineata se spala, iar parul ramane puternic, stralucitor si foarte foarte matasos.
    In ceea ce priveste epilatul are un loc de cinste, evident, dar nu am gasit o metoda ideala de epilat pana acum: folosesc lama, epilator, ceara. Inca nu am incercat Veet, dar mi-ar placea 🙂

  51. Teona Elena says:

    ritualul numarul 1 – este legat de par pe care il rasfat cu masti, uleiuri …ele trebuie sa fie cat mai organice
    ritualul numarul 2 – Crema hidratanta tot timpul dupa fiecare dus.
    ritualul numarul 3 –scrub cu malai
    Pentru epilare merg la salon ( cu ceară) , așa că aș fi încântată de Veet care promite mult . Si cum vara este abia la inceput imi place ca pielea mea sa fie cat mai fina .

  52. Maria H says:

    nu inteleg de ce nu apare si commentul meu aici, am incercat inca de saptamana trecuta, de cand ai postat acest articol, de mai multe ori chiar,sa las un comment aici si vad ca nu apare.

  53. Alexandra H says:

    Ma regasesc in absolut tot ceea ce ai spus despre epilarea acasa, deranj si nervi cu ceara lichida, chiar si rani uneori.. Groaznic! De mult timp mi-am propus sa-mi achizitionez un astfel de aparat, dar uite ca nu am mai izbutit.

    My top 3 crucial beauty rituals:
    1. homemade scrub for my face (and body also) + hidratare intensa, altfel imi simt fata cum parca ma incatuseaza, cannot stand that. I just feel that my face is crying when I don’t use hydration
    2. epilatul, desi urasc cand se apropie momentul asta tocmai din cauza deranjului pe care il fac, but well, we are women, so I like to have a smooth skin. Ah, si urasc uraaasc sa ma epilez cu lama de ras, ich.
    3. incerc ca on my beauty ritual list, sa includ si cat mai mult sport, pt ca foarte mult conteaza pt frumusete, pt sanatatea exterioara, cat si cea interioara.

  54. ioana alexandrescu says:

    1. Peel off every week
    2. Hydrating the skin/hair/body.
    3. Revitalizing masks.

  55. Maria says:

    Asteptam cu nerabdare castigatorii! 😀

  56. lautarescu adriana says:

    1. Demachiatul seara + scrub+crema hidratanta
    2. Baie cu saruri
    3. Gel de dus care hidrateaza pielea
    pt epilat apelez la salon

  57. Popescu Alina says:

    Nu ma prea pricep la ritualuri de frumusete pentru ca nu am foarte mult timp la dispozitie, dar aplic masti hidratante pentru par, folosesc diferite procedee de exfoliere si incerc sa ma hidratez foarte mult. In ceea ce priveste epilarea, nu vreau sa fac prea mult deranj in casa, asa ca folosesc un epilator. Mi-ar placea mult sa incerc epilatorul electric Veet Easy Wax.

  58. Tanasuica Loredana Cezara says:

    Ritualul meu : demachiere , tonifiere si hidratare. Sunt pasi nelipsiti din rutina mea zilnica. Despre epilare, nu ai spun, este sfanta :))

  59. Cele mai importante ritualuri pentru mine sunt :
    1.Demachierea dimineata si seara
    2.Exfolierea pielii cu o masca speciala
    3.Hidratarea corpului cu o crema sau cu unt de cocos
    Epilarea este foarte importanta pentru mine,cat despre epilatul cu ceara, nu am facut asta niciodata, imi este frica de durere, insa vazandu-te pe tine folosind Veet Easy Wax cred ca o pot face si eu Deci as vrea sa incerc si eu Veet Easy Wax

  60. Ioana I says:

    Hei, cand afișați câștigătorii?

  61. Stefania says:

    Ana, draga mea Ana 🙂

    acum am vazut ca ma aflu printre castigatoare si vreau sa iti multumesc tare mult! 🙂 🙂 🙂 si uitasem de concurs pana cand am primit vestea prin mail 🙂 te puuupppp cu mult mult drag :* :* :*

    ….smile and beautifie’n’go!

    Stef

Leave a Reply

let`s party on social media
download the Morodan App