O Combinatie #Neplictisitoare

Morodan TV
heidi 1-1
25 June 2018 / By / 12 Comments

Vine vara, bine-mi pare, eu sunt neplictisitoare! #haha #marog. De fapt, de ce să vă mint, eu sunt neplictisitoare tot anul, dar vara îmi place să mă dezvălui mai mult. Doar puțin mai mult. Vara, pentru mine, este anotimpul combinațiilor plăcute. Puțin bronz, puțină plajă, ceva mai multă piele la vedere, puțin mai mult vin pe un șezlong, puțină muzică în surdină. Asta cu muzica în surdină poate fi discutabilă, pentru că, recunosc, de cele mai multe ori îmi place ca liniștea mea să fie “deranjată” doar de valurile mării.

 

Vara lui 2018 nu este, însă, despre combinații plăcute sau obișnuite. Vara lui 2018 este despre combinații neplictisitoare. Inedite, chiar. Așa că nu este exclus să mă vedeți purtând schiuri pe plajă, îmbrăcată într-o rochie de seară haute couture și bând un cocktail dintr-o scoică uriașă ținută pe brațe de mai mulți căluți de mare care îmi strigă numele în șoaptă: Ana! Ana! Ana! Evident, după ce îmi voi fi terminat cocktailul, căluții de mare se vor întoarce în habitatul lor natural unde vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți, mulțumiți de faptul că au întâlnit o contesă digitală. 

 

De asemenea nu e exclus să mă vedeți în orice club de pe litoral dansând pe “Un trandafir crește la firida mea” în timp ce citesc “Aforismele asupra înțelepciunii în viață” a lui Schopenhauer. Recunosc, în situația asta, îmi rămâne o mână liberă, dar nu trebuie să vă impacientați, am găsit un rost și pentru ea. Cu ea, cu mâna, voi ține în multiple rânduri, sunt convinsă, una dintre noile ciocolate de la Heidi care au la bază fix conceptul de combinații neplictisitoare. Cu pasiune și migală, maeștri ciocolatieri de la Heidi au îmbinat în formă de valuri două tipuri de ciocolată delicioasă din care este creată fiecare tabletă: ciocolată cu portocale și mentă, ciocolată cu zmeură, dar și ciocolată cu cocos. Tabletele Colors of Summer sunt realizate din ingrediente 100% naturale și poartă culorile fructelor de vară din care sunt create.

 

 

Veștile bune nu se termină aici, pentru că pe pagina de Facebook Morodan, ți-am pregătit un concurs împreună cu Tudy – Proful de Vin. Spune-ne care e ciocolata ta Duo-Taste Duo-Color preferată și cu ce vin ți-ar plăcea să o savurezi, iar cel mai #neplictisitor comentariu va fi premiat cu vinul și ciocolata preferate.

De asemenea, daca intri pe NEPLICTISITOR.RO poți să câștigi cămăși bărbătești sau rochii semnate Lana Dumitru și ochelari marca Plantwear. Gustă și tu vara combinațiilor neplictisitoare; mai ai timp până în 22 iulie!

 

Știu că vara ar trebui să fie perioada în care ar trebui să ne preocupe mai mult felul în care arătăm. Și o să mă preocupe și acest aspect, mai puțin atunci când voi mânca ciocolată. Dintre toate combinațiile neplictisitoare propuse de Heidi în ediția limitată Colors of Summer, cel mai mult îmi place cea cu zmeură. M-a năucit și, vă spun sincer, o mănânci fără regrete. Practic, fiecare bucățică de ciocolată, am transformat-o într-o amintire plăcută. Nu că așa am vrut eu, ci pentru că asta se întâmplă când te simți bine. 

 
Hai, Pusi! inima-albastru

 

 

Click, Click, Click for More Adventures

Ana Morodan
Deserturi de soi A.
25 October 2018
beology 3 - cover1
In Viata Nu Conteaza Ce Ti Se Intampla, Important e Sa-Ti Stea Bine Parul!
15 August 2018
ANA-MORODAN-IN-THE-LINE-PLAY
My First Video Diary
2 August 2018

12 Comments

 1. Mimi F says:

  Iti sta foarte bine cu fata libera, fara breton. I <3 you! :*

 2. Rali Raluca says:

  Ana, tu esti cea mai minunata si mai #neplictisitoare! Te potrivesti de minune cu domnul de vin

 3. Tania says:

  Voi sunteti cea mai neplictisitoare combinatie, va urmaresc cu drag !!!

 4. RBe says:

  Cum ar fi sa te vad pe schiuri pe plaja? Numai tu ai putea sa ai asemenea idei comice :))))
  sunteti tare simpatici, iar ciocolata nu mai zic. #ILOVECocos

 5. Didi F says:

  CiocoLOCO :)))))))

 6. Berta Pop says:

  Cat traiesti inveti. Chiar nu stiam ca exista vin albastru :)) Oricum, ciocolata cu cocos e divina!

 7. Baby_Bia says:

  portocale & menta 4EVER
  xoxo

 8. Ramona Tudor says:

  Esti superba! <3
  De unde este rochia?

 9. Oana Ony says:

  Rozeul e cel mai bun… !

 10. Petra Croitoru says:

  Sunt la birou si mi-ati facut o pofta nebuna de ciocolata. O sa cobor la Mega sa o incerc pe aia cu zmeura ca m-ati “omorat” :))))) si ma inscriu si la concurs

 11. Cristina Dana says:

  Pot sa beau si eu un pahar de vin cu voi? imi place la enbunie camera albastra
  pup Ana!

Leave a Reply

let`s party on social media
download the Morodan App