GIN with Morodan – Digital Influencers Academy – READ ALL ABOUT IT

Beauty CultureL'histoireLiving ArtLooksMorodan TV
afis-logo-1200x1775px
13 October 2016 / By / 17 Comments

Photo by Nico Grigore

 

Ce, cum, cu cine, cat a facut Ana Morodan ca sa ajunga o marca in online?”

 

Aud mereu intrebarea asta. In diferite conjuncturi. Adresata cu simpatie sau patima, se pare ca este subiectul zilei in ultima vreme. Asta si academia mea de influenceri. So, here it goes, EVERYTHING ABOUT IT:

 
Intre 25 octombrie si 4 noiembrie 2016, aflati toate, dar TOATE raspunsurile cu guidelines, liste, recomandari de oameni, contacte si fara minciuni cu picioare scurte, la primul curs intensiv de constructie de marci in online, la GIN (Get Influence Now) – sincron perfect, nu? – Morodan Digital Influencers Academy.

 

GIN – i-am zis ACADEMY, ca stiti ca sunt megalomana- este o scoala de reality-check pentru toti cei care vor sa invete sau vor sa mai afle ceva in plus despre cum sa faca marci digitale – produse, servicii, oameni; este ceea ce mi-as fi dorit sa fie pe piata atunci cand m-am apucat eu de blogging si am venit la Bucuresti cu bani care-mi ajungeau doar pentru o sticla de gin.

Am pus pe hartie si am incercat sa transform ce stiu in metoda, impreuna cu toti profesorii-afiliati care sunt invitati la fiecare curs de la GIN; adica vreau sa dau organizat, toate informatiile pe care zic ca trebuie sa le stie cei care sunt la inceput de drum, sau marcile de pe piata care au ceva experienta, dar au nevoie de un “boost”.

 

 Primul modul intensiv de la Morodan Digital Influencers Academy are 6 cursuri care au loc in perioada 25 octombrie – 4 noiembrie la AnnArt Gallery si, in cadrul fiecarui curs, Ana are invitati oameni din piata relevanti pentru industria “influencers 3.0”, membri ai echipei ei si specialisti care sa completeze know-how-ul cursantilor.

 

Cel mai mult m-am straduit sa fac acest curs sa fie unul foarte practic, cu “dat din casa” cat am putut de mult despre cifrele, planurile clare si metodele prin care poti sa ajungi la obiectivele pe care ti le-ai propus. Profesorii afiliati sunt alaturi de mine ca sa dea si mai multe informatii si retete clare, practice, fiecare in zona lui de expertiza.

 

Primul modul de cursuri intensive GIN se adreseaza celor care isi doresc sa construiasca si sa gestioneze o marca personala in online, celor care lucreaza la un digital start-up sau celor care vor sa descopere cum poti sa devii un digital influencer de succes.

 

Nu fac promisiunea nebuna ca dupa GIN – cu sau fara mai multe pahare la bord – devii CLAR un influencer digital. Ca sa ajungi acolo e nevoie de istorie personala convingatoare, de multe ore de maestrie, de obiective mari si importante, de multa relevanta sociala si, in primul rand, de mult timp. Dar vreau sa cred ca GIN va da un set-up esential, un KIT de baza pentru cei care vor sa aiba succes in aceasta industrie. I know for sure ca daca stii din start toate chichitele unui sistem, daca e cineva care sa iti explice de la inceput ce inseamna sa creezi content, corelatiile cu Google trends, unde, cum, cand postezi, cum faci rost si la ce iti folosesc studiile de piata, care sunt oamenii esentiali, cum sa iti faci conexiunile, cateva numere de telefon de 121, cum te diferentiezi, cum te pozitionezi, altfel visezi, altfel construiesti, altfel te misti.

 

Si sper ca ce incep la GIN sa zgarie un pic suprafata lumii, ca pana la urma la asta visam cu totii, sa fie de folos macar unuia dintre viitorii influenceri reali din piata romaneasca. Pentru ca stiu sigur ca undeva in Romania este o gasca de viitori influenceri reali, cu alonja de Elon Musk, Lena Dunham, Christiana Figueres, Nadia Murad, care or sa depaseasca rapid si elegant complexele de provinciali in care e piata de influencers de acum si ne vor schimba pe toti. Si daca eu pot sa dau ce stiu si ce am invatat pentru asta, inseamna ca n-am venit de la Arad degeaba.

 

Pentru mai multe informatii si programa completa a cursurilor vizitati site-ul www.morodan-academy.ro.

See you here next week cu updates despre cine sunt profesorii care vor fi alaturi de mine in prima editie Morodan Digital Influencers Academy.

 

Also, ma simt onorata ca prietenii nostri de la Banca Transilvania, IQOS, AnnArt, Campari si Aqua Panna cred in noul val de antreprenori online!

 

Click, Click, Click for More Adventures

glo_menthol_ban_advertorial_1
(P) Contesele antreprenoare se răcoresc cu Mentol
21 May 2020
Ana Morodan
Ce-si genereaza omul cu organismul lui, COLAGEN bun se numeste
20 March 2020
Ce faci cu bagajele atunci cand nu ai chef sa le cari tu
4 December 2019

17 Comments

 1. Karina says:

  Oare e posibil sa particip si daca nu sunt din Bucuresti?

 2. MoroFan says:

  Cat de tare, iti tin pumnii, sunt sigura ca va iesi ceva grozav :*

 3. Ana Claudia says:

  Ce idee tare!

 4. Didi Delia says:

  This will be monumental <333

 5. Funkylicious says:

  Ah man, I’d love to be able to attend such a school, too bad we don’t have anything like this in my country 🙁 I’d also love to meet you, you’re my all time favourite blogger <3333

 6. Mae says:

  Could use a few glasses of GIN 😉

 7. penny says:

  you’re so cute in that photo!

 8. Pinkypuff says:

  Visez din vara la clipa asta, abia astept sa inceapa 😀

 9. Ada Clara says:

  Aww, ce mult mi-ar placea sa reusesc sa particip si eu 🙁

 10. Felicia Pintea says:

  Ce idee misto, iar cu tine in charge sunt sigura ca o sa fie genial 🙂

 11. Lara says:

  Am vazut ca se poate participa si online, nu? Mi-ar placea foarte mult sa vin dar nu sunt in Bucuresti 🙁

 12. Ami F says:

  De cand asteptam <3

 13. ManiaMaria says:

  Can’t get over how punny the name is hahaha :))))

 14. Fashionista says:

  Abia astept sa incepem, m-am inscris :X

 15. Lillly says:

  You always have the coolest projects 🙂

Leave a Reply

let`s party on social media
download the Morodan App