Ce faci cu bagajele atunci cand nu ai chef sa le cari tu

Living Art
4 December 2019 / By / 8 Comments

Clujenii au o vorbă: La tăți ni-i greu. Eu aș adăuga: La tăți ni-i greu bagajul sau coletul. Din fericire pentru persoana mea proprie și personală nu sunt genul care să se plângă de prea multe lucruri, dar, când vine vorba de cărat chestii sau de dus bagaje dintr-un loc în altul, mă ia cu leșin psihologic. Pentru că mie îmi place, așa, să merg… fulg… S-o car doar pe persoana mea cu mine. Din acest motiv consider că bagajele și pachetele trebuie lăsate în grija oamenilor care se pricep.

 

V-am mai povestit eu despre DPD și o să vă mai povestesc. Serviciile lor îmi iau nu doar o piatră de pe inimă, dar și câteva zeci de kilograme de pe psihic în primul rând și din mână, în al doilea. DPD mă lasă să călătoresc fulg și îmi rezolvă toate nevoile când vine vorba de livrări. Mă simt, de exemplu, rezolvată pe zona Europa, prin serviciul  DPD Classic International  . Adică, prin serviciul acesta pot livra și mi se poate livra, practic orice, pe continentul European. Acuma nu încercați să îmi trimiteți Turnul Eiffel, că nu am loc în curte, dar o replică de bun-simț încape. 

 

DPD Curier

 

Trebuie neapărat să nu uit să vă spun două lucruri: Orice livrare care implică costuri din partea destinarului, chair si a expeditorului se poate rezolva simplu cu Mastercard. Vine omul cu livrarea, scoți cardul, plătești, te pup, pa! Ăsta e un lucru, iar al doilea la fel de  mișto: destinatarul poate modifica locul și ziua  livrării prin optiunea Smart Control, ceea ce îi oferă flexibilitate. Adică eu, de exemplu, dacă plec de la birou să-mi iau câmpii, curierul vine după mine pe câmpi, dacă eu îmi doresc asta.

Sigur, e important sa le respectam munca si sa ne gandim ca si ei au un program si circula prin acelasi trafic prin care circulam si noi, si uneori poate ar trebui sa fim mai intelegatori in ceea ce ii priveste. Va spun asta dupa cele 3 zile de livrari pe care le-am parcurs impreuna cu curierii de la DPD; sigur m-ati vazut live la mine pe Facebook si pe Instagram. 🙂  

 

Noah… acuma că am lămurit partea cu livrările, nu îmi rămâne decât să vă rog mie să îmi trimiteți numai gânduri bune, pace și liniște. Ambalați-le cum vreți voi. Vă pup pe livrabile! Sănătate la colet.

Click, Click, Click for More Adventures

(P) Contesele antreprenoare se răcoresc cu Mentol
21 May 2020
Ce-si genereaza omul cu organismul lui, COLAGEN bun se numeste
20 March 2020
[P] BLACK FRIDAY Incredibil la Vodafone
13 November 2019

8 Comments

 1. Iulia Timy says:

  Cu asa bagaj, pot sa fiu eu curier :)))

 2. Anca Pipas says:

  Si pe mine ma mai scor din sarite uneori, dar ai dreptate, trebuie sa fim mai toleranti si mai intelegatori cu ei… asta dupa ce am vazut live-urile tale, inainte nu eram asa.

 3. Doina Petroiu says:

  iti sta superb in setul asta. Esti minunata Ana! !!

 4. Laura Lala says:

  Bravo Ana. Te-am vazut pe facebook cand livrai <3 esti f f taree

 5. Mia Nicolau says:

  Frumoaso! :*

 6. Ioana Pacu says:

  Ana ai un stil savuros de a scrie si la tine orice recomandare e o placere. Te apreciez mult.

 7. Cristina Dana says:

  Pusaaaa, esti superba draga!
  Multumim ca ne faci ziua mai calduroasa

 8. Timeea Timi says:

  Cand mai ajungi si pe la Cluj?

Leave a Reply

let`s party on social media
download the Morodan App